Jdi na obsah Jdi na menu
 

Výsledky Tříkrálové sbírky

14. 2. 2022

Tříkrálová sbírka 2022

Letošní Tříkrálová sbírka je za námi. Upřímně jsme rádi, že situace dovolila, aby proběhla. Ne všude měla stejnou podobu, jak jsme zvyklí. Proběhla v režimu koledování, statických pokladniček a on-line pokladničky. Po Novém roce jsme kontaktovali všechny starosty a dobrovolníky a pověděli jsme si, jak bude koledování v dané obci probíhat. A v 90 % obcí, jste mohli potkat Tři krále, kteří zavítali do vašich domovů a přinesli Vám požehnání.

Během Tříkrálové sbírky koledníci navštívili domácnosti v Přelouči a dalších 43 přilehlých obcích. Celkem se do organizování sbírky v našem regionu zapojilo okolo 300 koledníků, několik doprovodů z řad dospělých i žáků obou základních škol a 17 studentů z Gymnázia Přelouč.

Díky všem těmto lidem, kterých si nesmírně vážíme za jejich pomoc a obětavost, byl letošní výtěžek, i v tak těžké době, opět rekordní. Celkový výtěžek Tříkrálové sbírky v našem regionu 411 769,- Kč. V Přelouči se vybralo 111 562 Kč!

Jednou z odměn pro koledníky, kteří věnovali sbírce svůj víkendový volný čas, bylo bruslení na kluzišti v Přelouči, které si děti velmi užily.

Tříkrálovou sbírku zakončil 16.1.2022 Tříkrálový koncert ZUŠ Přelouč v kostele sv. Jakuba, který byl velmi pěkný.

Nesmírně si vážíme každého, kdo do pokladničky přispěl. Velké díky patří všem dobrovolníkům a starostům s pomocí na sbírce, jsou pro nás obrovskou podporou a výše výtěžku je též jejich zásluhou.

Podrobná čísla výtěžků jednotlivých obcí najdete na našich webových stránkách.

Těšíme se za rok….

Mgr. Mirka Škávová

DĚKUJEME!

 

+K+M+B+2022

 

Výsledky Tříkrálové sbírky 2022